Media

Big Brother: Η δήλωση της Χριστίνας για τους διδύμους που θα συζητηθεί

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Ορφανίδου μετά την αποχώρησή της από το Big Brother ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, love it και μίλησε μεταξύ άλλων για την υπερβολική αντίδραση των διδύμων μόλις ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί!

Η Χριστίνα Ορφανίδου είπε: «Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Είχα δει στον ύπνο μου ότι θα είμαι υποψήφια. Είδα στον ύπνο μου τον Παναγιώτη το προηγούμενο βράδυ να μου δίνει πίσω το δώρο που του είχα δώσει και να μου λέει πως θα είμαι υποψήφια. Περίμενα και το να αποχωρήσω εγώ και την αντίδραση των διδύμων. Πρέπει να μπορείς να μπορείς να διαχειριστείς και τη νίκη και την ήττα και να είσαι αξιοπρεπής. Οι δίδυμοι έχουν δείξει ότι ενδιαφέρονται μόνο να κερδίζουν…»!

Και τόνισε: «Σε αυτό το σπίτι μπήκαμε και αρχίσαμε να συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που δεν έχουμε επιλέξει εμείς. Γνωρίζουμε πως είναι ένα ριάλιτι. Γνωρίζουμε ότι κάποιες σχέσεις δημιουργούνται μόνο λόγω του εγκλεισμού. Με τον Παναγιώτη είχαμε έρθει αρκετά κοντά, αλλά δεν έχει συνειδητοποιήσει που βρίσκεται.

Είναι νέα παιδιά, είναι καλά παιδιά οι δίδυμοι, απλά είναι λίγο κουτσομπόληδες και ανώριμοι. Είναι 22 χρονών. Αυτό ήταν το κακό με τον Παναγιώτη. Επειδή δε μπορώ να είμαι μαζί σου, θα είμαι απέναντί σου.

Η Ραμόνα και η Άννα Μαρία δεν μου έλεγαν ποτέ καλημέρα. Η Ραμόνα είχε αποστασιοποιηθεί από όλους, είχα προσπαθήσει να την πλησιάσω. Η Άννα Μαρία μπορεί να είναι ρόλος και κυκλοθυμία μαζί…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved