Media

GNTM: To ατύχημα του Τσεντολίνι και το σοκ των coaches! Δεν πίστευαν τι είχε συμβεί!

Gossip-tv Team

GNTM: To ατύχημα του Τσεντολίνι την ώρα της φωτογράφισης πραγματικά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ακόμα και τους ανταγωνιστές συμπαίκτες του που ήθελαν να του δώσουν ακόμα μία ευκαιρία. 

Ο Κωνσταντίνος είχε και ντισαβαντάζ καθώς στη συγκεκριμένη δοκιμασία όπου έπρεπε να περάσει μέσα από έναν υδάτινο καταρράκτη για να προβάλλει το προϊόν του υποτιθέμενου πελάτη πηδώντας στον αέρα, είχε μόνο ένα κλικ στη διάθεσή του σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είχαν στη διάθεσή τους δύο ολόκληρα λεπτά για να προσπαθήσουν ξανά και ξανά.

Την ώρα λοιπόν που πήδηξε στον αέρα για να περάσει τον καταρράκτη, γλίστρησε και παρ' όλο που δεν έπεσε κάτω, δεν κατάφερε να βγάλει ούτε αυτή τη μία και μοναδική λήψη που είχε στη διάθεσή του.

Κάτι που φυσικά "πάγωσε" τα πάντα στο σετ καθώς ακόμα και ο Ηρακλής ο οποίος του είχε δώσει το ντισαβαντάζ, αισθάνθηκε πολύ άσχημα. Μάλιστα, είπε on camera πως ναι μεν ήθελε να τον δυσκολέψει τόσο ώστε να τον διώξει από το παιχνίδι, όμως μετά από μία τέτοια αναποδιά, δεν υπήρχε fair play. Μάλιστα, ο Ηρακλής έδειξε για ακόμα μία φορά το ήθος που διαθέτει καθώς μετά τη φωτογράφιση πήγε και μίλησε στον Τσεντολίνι λέγοντάς του πως λυπάται πολύ για ό,τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο με την πτώση του Τσεντολίνι και όσα επακολούθησαν στο σετ της φωτογράφισης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved