Media

The Bachelor: Η Αναστασία μετά την αποχώρησή της κατακεραυνώνει τις άλλες κοπέλες!

Gossip-tv Team

The Bachelor: Η Αναστασία, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι αγάπης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ίδια μίλησε για τη συμπεριφορά των άλλων γυναικών στη βίλα, για όσα νιώθει για τον Παναγιώτη, αλλά και για το ποια κοπέλα δεν την άφηνε να είναι ο εαυτός της.

«Ο Παναγιώτης σίγουρα επηρεάστηκε από τις συζητήσεις που είχε με τα κορίτσια» είπε αρχικά η Αναστασία και συνέχισε: «Όταν άρχισαν να βλέπουν τον Παναγιώτη να μου δίνει περισσότερη σημασία, η Έλενα έκανε εσκεμμένα κάποια πράγματα».

Τα παράπονά της δεν ήταν μόνο προς την Έλενα αλλά και προς άλλες κοπέλες καθώς αποκάλυψε: «Στενοχωρήθηκα από την κίνηση της Μαριεύης, αλλά ήταν πιεσμένη από τις άλλες κοπέλες... Όσο περνούσε ο καιρός δεν είχα κουράγιο να απαντώ στις άλλες κοπέλες που με κατηγορούσαν». Και συνέχισε: «Σίγουρα η κουβέντα της Εριέττας με τον Παναγιώτη, τον επηρέασε».

Η Αναστασία τόνισε: «Ο Παναγιώτης δεν έπρεπε να επηρεαστεί από τις υπόλοιπες κοπέλες. Αισθάνθηκε το τρέμουλό μας στο φιλί μας».

Όσο για το περιστατικό με την Έλενα σε μία Τελετή των Ρόδων όπου η πρώτη θυμωμένη έκανε την κίνηση να κλείσει το στόμα της Αναστασίας, η τελευταία αποκάλυψε: «Η Έλενα μου αφαίρεσε το δικαίωμα να μιλήσω».

Η Αναστασία είχε... πυρά και για τη Χριστίνα καθώς είπε: «Κάθε φορά αυτή που είχαμε απέναντί μας ήταν η Χριστίνα... Η Χριστίνα ήταν απέναντι από τη Μαγδαληνή και η Μαγδαληνή έπρεπε να την αντιμετωπίσει... Όταν έφυγα από το The Bachelor, είπα στη Χριστίνα ότι μου έκανε κακό».

Σε ό,τι αφορά τα γέλια της Αναστασίας την ημέρα της αποχώρησης της Ντάρια, η ίδια δικαιολογήθηκε: «Πιεζόμουν να μην κλάψω και απλά μού βγήκε το γέλιο... Αν ήμουν διπρόσωπη, γιατί να το κάνω μπροστά στην κάμερα;»

Όσο για την παίκτρια που θέλει νικήτρια στο πλευρό του Παναγιώτη, η νεαρή κοπέλα από την Πάτρα είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ ο Παναγιώτης να επιλέξει τη Βίβιαν... Πιστεύω ότι και η Μαρίνα θα μπορούσε να ταιριάξει με τον Παναγιώτη. Είναι τρομερά ερωτευμένη».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με την Αντζελίνα, η Αναστασία εξέπληξε λέγοντας: «Δεν με έδιωξε η Αντζελίνα. Την Αντζελίνα την έχω μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένας από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved