Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το απίστευτο χρηματικό ποσό που ζήτησε για το Survivor

Gossip-tv Team

Η Έλενα Πολυκάρπου συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο και ο Γιώργος αποκάλυψε: «Ανοιχτή κουβέντα κάναμε, ήταν τηλεφωνική, δεν ξέρω καν ακριβώς τι θέλουνε»!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ευτυχείτε τον ρώτησε αν θα ήθελε να είναι με τον Σάκη Τανιμανίδη ή με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση και εκείνος απάντησε ξεκάθαρα: «Να κάνουμε τι; Να παρουσιάζουμε την εκπομπή μαζί; Όχι, δεν θα το έκανα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα τον κεντρικό ρόλο αλλά δεν ξέρω τι θέλουν από την παραγωγή. Δεν θα σκεφτόμουνα έναν βοηθητικό ρόλο. Το να το συμπαρουσιάσω δεν θα το έκανα όποιος κι αν ήταν ο συμπαρουσιαστής μου. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει συνδυάσει το όνομά του με το Surviror. Δεν θα πήγαινα σε ένα format που ο κόσμος έχει συνδυάσει πράγματα. Δεν έχει να κάνει με τον Σάκη. Είναι ένα project που χρειάζεται αλλαγές για την ποικιλία του».

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, του πρώτου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία του Ντάνου με το Survivor δεν θα προχωρήσει γιατί ζήτησε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό! Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved