Media

Βαρθακούρης: «Η απομάκρυνση της Αντελίνας από τον Alpha ήταν η καλύτερη έκβαση»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την ανακούφισή του για το οριστικό τέλος της συνεργασίας του Alpha με τη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη

«Η απομάκρυνση της Αντελίνας από τον Alpha ήταν η καλύτερη έκβαση» είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, τραγουδιστής και παρουσιαστής του Big Brother.

Και συνέχισε:

«Η λέξη ‘επιτέλους’ που πόσταρα όταν έφυγε η Αντελίνα από τον Alpha δεν δείχνει ενόχληση αλλά ανακούφιση γιατί η γυναίκα μου όλο αυτό το διάστημα ήταν κάπως στρυμωγμένη. Όλες οι αποφάσεις έπρεπε να περνάνε από το κανάλι και ξέρω ότι αρνήθηκε πολλές προτάσεις που είχε η Αντελίνα».

Ο ίδιος συνέχισε δικαιολογώντας την ανάρτησή του με τη λέξη "επιτέλους" σε μία ανάρτησή του: «Το επιτέλους που έγραψα σήμαινε ότι πια μπορεί η Αντελίνα να πάρει πια την τύχη της στα χέρια της».

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν έκρυψε ότι νιώθει ανακουφισμένος με την όλη έκβαση αυτής της συνεργασίας: «Είχα πει στην Αντελίνα ότι το ιδανικότερο σενάριο ήταν να την αφήσουν ελεύθερη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή Έλα χαμογέλα όπου προβλήθηκαν οι δηλώσεις του παρουσιαστή, έγινε λόγος και για μία εκπομπή που προτάθηκε στην Αντελίνα για τον προσεχή Ιανουάριο η οποία όμως απάντησε αρνητικά καθώς έχει άλλα σχέδια για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved