Media

J2US: Τα 9 κρούσματα, το live του Σαββάτου και η ασυλία στους παίκτες

Gossip-tv Team

O Nίκος Κοκλώνης μιλώντας στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στα κρούσματα και τι θα συμβεί με το J2US το Σάββατο!

Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς είμαστε η πρώτη παραγωγή που ξεκινήσαμε να κάνουμε συνέχεια τεστ. Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο κάναμε σίγουρα τεστ. Την Παρασκευή κάναμε όλοι αντιγριπικό εμβόλιο για να μην κολλήσουμε καμιά γρίπη. Κυριακή βράδυ με Δευτέρα είχα δέκατα και έτσι αντί για Τρίτη είπαμε να γίνει τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα. Εκεί βγήκε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής θετική στον ιό και στο κοντρόλ στο J2US υπάρχει πολύς κόσμος… Τα μέτρα ασφαλείας κάθε Σάββατο στο J2US είναι δρακόντεια».

Και υπογράμμισε: «Είμαστε στα 9 κρούσματα στο J2US. Αυτό που έχω καταλάβει από τα παιδιά στο J2US είναι μια γρίπη με φοβερούς πόνους στα κόκαλα που τους δημιουργεί μια ατονία. Μιλάμε συνεχώς με όλα τα παιδιά του J2US. Σήμερα το πρωί θα κάνουμε όλοι τεστ, γιατί λήγει η καραντίνα μου και θα βγω από το σπίτι».

Μάλιστα, αποκάλυψε: «Το Σάββατο αν δεν έχουμε κρούσματα και δεν πάθουμε τίποτα θα έχουμε J2US», ενώ αποκάλυψε για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Φοβήθηκα για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Αν πάθει κάτι θα το έχω κρίμα στο λαιμό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved