Media

Ηλίας Γκότσης: «Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά να πήγαινα στο The Bachelor»

Gossip-tv Team

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό για το «κλείσιμο» των γυμναστηρίων και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Τι δήλωσε για τα ριάλιτι και την επιστροφή του Survivor;

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης ο οποίος μάλιστα κέρδισε τον δεύτερο κύκλο του το 2018 μίλησε για τον κλάδο του, ο οποίος λόγω των νέων μέτρων, θα παραλύσει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου καθώς ο ίδιος εξηγεί:

«Τα γυμναστήρια κλείνουν για δεύτερη φορά. Απαγορεύονται τα γκρουπ γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο, επιτρέπεται μόνο ατομικά».

Και για να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με τους συνεργάτες του αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε ότι:

«Θα κάνουμε καθημερινά βιντεάκια από τη σελίδα του γυμναστηρίου αλλά και την προσωπική μας για να κάνει γυμναστική ο κόσμος».

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν πρόταση για να είναι ο The Bachelor, πριν ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναλάβει τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο, ο ίδιος αποκαλύπτει: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ πρόταση για να είμαι ο Έλληνας Bachelor. Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα».

Και τόνισε από την πλευρά του: «Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά να κάνω τον Bachelor».

Ο Ηλίας επίσης σχολίασε: «Τα ριάλιτι νέας γενιάς έχουν ξεφύγει λίγο… Τώρα υπάρχει απεριόριστη αθυροστομία και μια ευκολία στον τρόπο που εκφράζονται οι παίκτες».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός γυμναστής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved