Media

Αργύρης Πανταζάρας: Το ταξίδι, η βράβευση στις Κάννες και η πτήση που χάθηκε!

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε δηλώσεις ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για ταξίδι του στις Κάννες μαζί με την πρώην σύντροφό του, την Έλλη Τρίγγου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στο τσακ δεν πήραμε το βραβείο. Ήταν εξαιρετικά! Νομίζω περάσαμε καλύτερα απ’ όλους εκεί πέρα. Μπορεί να είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά είμαστε και σεμνοί μέσα μας. Μπορεί να το γιορτάζουμε, όπως ξέρουμε εμείς να το γιορτάζουμε, γιατί πραγματικά δώσαμε ένα καλό στίγμα και κάναμε καλή εντύπωση, μας ρωτούσαν που είναι οι Έλληνες και η ταινία ήταν πολύ καλή. Πιστεύω ότι είχε νόημα να γίνει αυτό που έγινε με την ταινία της Αιγύπτου, γιατί είναι καλή εξίσου».

Επιπλέον, ο Αργύρης Πανταζάρας αναφέρθηκε και στο ατυχές συμβάν που τους ταλαιπώρησε, καθώς έχασαν μια από τις πτήσεις στις Κάννες, εξαιτίας ενός εγγράφου που σχετιζόταν με τον κορονοϊό.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Χάσαμε ένα αεροπλάνο. Έπρεπε να συμπληρώσουμε έγγραφα της ελληνικής κυβέρνησης. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι πιο προσεκτική από τις άλλες. Υπήρχε ένα χαρτί που έπρεπε να συμπληρώσεις, που έχει να κάνει με την κυβέρνηση και την προστασία, το οποίο είναι αυστηρό. Το συμπληρώσαμε και πήραμε μία πτήση πιο μετά, γιατί χάσαμε το αεροπλάνο».

Ενώ για το προγραμματισμένο live streaming που ετοιμάζει την Κυριακή 8 Νοέμβρη είπε: «Ευτυχώς που δεν είμαστε απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες».

Δείτε παραπάνω το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved