Media

Δημήτρης Πιατάς: Το σχόλιό του για τη Μαρία Κίτσου και τις Άγριες Μέλισσες

Gossip-tv Team

 Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε μεταξύ άλλων για τις αμοιβές των ηθοποιών, αλλά και για τις εξαιρετικές σειρές που έχουν προβληθεί τελευταία στην τηλεόραση και φυσικά αναφέρθηκε στην σπουδαία Μαρία Κίτσου!

Αρχικά, ο Δημήτρης Πιατάς τόνισε στο Love It: «Δεν δουλεύω από χόμπι. Χαριτολογώντας κάποιες φορές λέω ότι με πληρώνουν για κάτι που θα το έκανα και τσάμπα. Υπάρχουν προβλήματα οικονομικά που αγγίζουν και μένα. Τα τρελά ποσά στο θέατρο δεν υπάρχουν εκτός κι αν είναι τρελοί οι παραγωγοί.»!

Και πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι καλλιτέχνες πεθαίνουν σχετικά φτωχοί. Με τη δουλειά μου έχω ερωτική σχέση. Πληρώθηκα πολύ καλά αυτά τα χρόνια είτε σε χρήμα είτε με το χειροκρότημα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό που υπάρχει η μυθοπλασία στην τηλεόραση. Στην αρχή της τηλεόρασης είχαν γίνει εξαιρετικές δουλειές επιπέδου Netflix.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Η Μαρία Κίτσου είναι υποσχόμενη για τραγικούς ρόλους στην Επίδαυρο. Έχουμε εξαιρετικά ταλέντα. Το δυστύχημά τους είναι ότι μιλάνε ελληνικά. Η μία μου κόρη ασχολείται με την υποκριτική και η άλλη ζει στην Ελβετία»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved