Media

Big Brother: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Γρηγόρης - Έψαχνε να βρει ποιοι τον ψήφισαν

Gossip-tv Team

Έβλεπα εφιάλτες, σαν θρίλερ στον ύπνο μου"

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother, η Ραμόνα Μοροσάνου, ο Χρήστος Βαρουξής, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, βγήκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα που διανύουμε.

Κανείς φυσικά δεν γνώριζε τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας αλλά και στο πώς θα χρησιμοποιηθεί το βέτο αυτής της εβδομάδας.

Προβληματισμένος ο Γρηγόρης, μάλλον δεν περίμενε να ακούσει το όνομά του για τους υποψήφιους παίκτες της εβδομάδας. Όταν μάλιστα βγήκε στον κήπο του σπιτιού, εξέφρασε ανοιχτά την αγωνία του, μιλώντας στη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

"Αν είναι να φύγω, θα φύγω ηρωικά, όχι ήρθα είδα κι έκατσα. Είμαι αισιόδοξος παιδιά. Χτες ήταν η πρώτη μέρα εδώ που είδα εφιάλτες. Έβλεπα εφιάλτες, σαν θρίλερ στον ύπνο μου" είπε ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο οποίο όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα ο παίκτης του Big Brother άρχισε να μετρά τις ψήφους που πήρε προσπαθώντας να αντιληφθεί ποιοι από τους συμπαίκτες του τον ψήφισαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved