Media

GNTM: Νέα κόντρα Αιμιλιάνο-Ανδρέα, αυτή τη φορά για τη φωτογράφιση!

Gossip-tv Team

GNTM: Ανταγωνιστικοί και οι δύο, Αιμιλιάνο Μάρκου και Ανδρέας Αθανασόπουλος, για ακόμα μία φορά κονταροχτυπήθηκαν και μάλιστα την ώρα του σετ. 

Οι δύο παίκτες του Greece's Next top model που ανταγωνίζονται έντονα ο ένας τον άλλον, ειδικά στις τελευταίες δοκιμασίες, είχαν για ακόμα μία φορά διαφωνία, αυτή τη φορά για τον τρόπο έπρεπε να ποζάρουν για το concept της συγκεκριμένης δοκιμασίας.

Η νέα φωτογράφιση η οποία αποτελούσε και δοκιμασία αποχώρησης έγινε σε ορεινό χωριό και οι παίκτες έπρεπε να ποζάρουν με κρέατα, στο καφενείο ή τινάζοντας τις βελέντζες. Ένα κόνσεπτ καθόλου εύκολο καθώς οι κριτές ήθελαν ως αποτέλεσμα κάτι στατικό. Ακούγεται απλό αλλά τελικά καθόλου εύκολο μιας και τα περισσότερα από τα παιδιά δεν τα είχαν πάει καθόλου καλά.

Κάποια στιγμή που φωτογραφιζόταν ένας από τους παίκτες και οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας είχαν διαφωνία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Όσο και αν μιλούσαν τόσο διαφωνούσαν μέχρι που λίγο πριν ανάψουν τα αίματα ανάμεσά τους, αποφάσισαν να αγνοήσουν ο ένας τον άλλον για να μην έρθουν τα... χειρότερα.

Δείτε το βίντεο με την έντονη διαφωνία τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved