Media

Big Brother: Ο Χρήστος «χτίζει γέφυρες» με Άννα Μαρία! «Θέλω να με συγχωρέσει»

Gossip-tv Team

Big Brother: Μία κουβέντα του αδελφού του Παναγιώτη στο προηγούμενο live και ένα όνειρο που είδε, έπεισαν τον Χρήστο Βαρουξή πως πρέπει να κερδίσει και πάλι την Άννα Μαρία

Τον τελευταίο καιρό μέσα στο σπίτι η Άννα Μαρία και ο Χρήστος -ειδικά αφότου έφυγε από το παιχνίδι ο δίδυμος αδελφός του Παναγιώτης- είχαν απομακρυνθεί, όμως τα λόγια του Παναγιώτη στον Χρήστο, έπεισαν τον τελευταίο πως έπρεπε να αποκαταστήσει ξανά τις σχέσεις του με την όμορφη Κρητικιά δικηγόρο.

Ο Χρήστος σκέφτηκε την κουβέντα του αδελφού του και κατάλαβε πως δεν έπρεπε να απομακρυνθεί από την Άννα Μαρία η οποία τελευταία έχει έρθει σε σύγκρουση με πολλούς συμπαίκτες της και έχει απομονωθεί.

Ένα όνειρο που είδε με τον πατέρα του να τον παροτρύνει να σταθεί στο πλευρό της συμπαίκτριάς του τον έπεισε να πάει να τη βρει και να της μιλήσει. Να της πει πως έχει μετανιώσει που της είχε συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο και πως πλέον είχε σκοπό να είναι ξανά μαζί της δεμένη όπως στην αρχή του παιχνιδιού.

Η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα αλλά δεν έδειξε πρόθυμη να ασχοληθεί και πολύ με τον Χρήστο και όσα της έλεγε, απογοητευμένη με όσα έχει ζήσει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπαν Χρήστος και Άννα Μαρία στην πριβέ συζήτησή τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved