Media

Big Brother: Παναγιώτης Βαρουξής: «Ήθελα να δώσω δύναμη στον αδερφό μου»

Gossip-tv Team

Big Brother: Ο Παναγιώτης Βαρουξής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μίλησε για τον αδελφό του Χρήστο αλλά και για τα λόγια που του είπε στο προηγούμενο live. 

Ο Παναγιώτης στο συγκεκριμένο live είπε στον αδελφό του να κάνει παρέα μέσα στο σπίτι μόνο με όσους τον αγαπάνε, ενώ λίγο πριν είχε δηλώσει δημόσια την αγάπη που τρέφει για την Άννα Μαρία.

Ο Χρήστος ο οποίος συνεχίζει να ζει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού από αυτές τις δύο κουβέντες του Παναγιώτη κατάλαβε πως είχε κάνει λάθος που είχε απομακρυνθεί από την Άννα Μαρία και μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο τον είδαμε να προσπαθεί να προσεγγίσει την όμορφη Κρητικιά δικηγόρο η οποία έχει απομονωθεί από όλους τους συμπαίκτες της.

Ο Παναγιώτης λοιπόν σήμερα στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πως ήθελε να δώσει δύναμη στον αδελφό του με τα λόγια του καθώς έβλεπε πως είχε πέσει ψυχολογικά λόγω της δικής του αποχώρησης.

Όσο για τον αντιδήμαρχο ο οποίος μιλάει πίσω από την πλάτη του Χρήστου, κάτι που παρακολουθεί πλέον ως τηλεθεατής ο αδελφός του Παναγιώτης, ο τελευταίος σχολίασε ότι περίμενε τη συμπεριφορά του Μαρκίδη καθώς είχε διαπιστώσει πως μιλούσε πίσω από την πλάτη τους.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Παναγιώτης στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved