Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στο My Style Rocks σε ρόλο έκπληξη

Gossip-tv Team

Οι πρώτες πληροφορίες για την επιστροφή που θα συζητηθεί

Και τη φετινή σεζόν, ο ΣΚΑΙ επέλεξε να βγάλει στον αέρα το My Style Rocks, το οποίο εδώ και τρία χρόνια φαίνεται να έχει γίνει το αγαπημένο πρόγραμμα του σταθμού. Ανάμεσα στις λαμπερές κυρίες που πέρασαν από την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε δεχτεί αρκετά θετικά σχόλια για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, ενώ η ίδια έβγαλε ένα διαφορετικό πρόσωπο προς τους τηλεθεατές, αρκετά πιο φιλικό. Η Κωνσταντίνα εξάλλου είχε άμεση επαφή με τις διαγωνιζόμενες, για τις οποίες και ήθελε να μαθαίνει τα πάντα.

Απ΄ότι φαίνεται η παρουσιάστρια κράτησε αρκετά καλές σχέσεις με την παραγωγή του σόου, η οποία ούτε με τη σειρά της την ξέχασε.

Έτσι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε πρόταση να βρεθεί ξανά στο πλατό του My Style Rocks, αυτή τη φορά όμως σε ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει μια guest εμφάνιση στο σόου, όπου και θα βρίσκεται στη θέση του κριτή, σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των κοριτσιών.

Κάτι το οποίο η ίδια γνωρίζει αρκετά καλά, μιας και ασχολείται συχνά με γυναικεία θέματα, styling αλλά και εμφανίσεις που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved