Media

Λαζαράκη: Η αποστομωτική απάντησή της στα κακεντρεχή σχόλια των topless φωτο!

Gossip-tv Team

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα Λαζαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου - Κου" και μίλησε για όλους και για όλα!

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει μόνιμα στην Ισπανία. Μίλησε για τον χωρισμό της στην Ισπανία με τον Χοσουέ, για τα αρνητικά σχόλια στα social media για τις topless φωτογραφίες αλλά και για την μητέρα της Μαίρη Μηλιαρέση!

Συγκεκριμένα για την απόφασή της να πάει στην Ισπανία είπε: «Πήγα να σπουδάσω μπαλέτο στην Ισπανία. Αυτά τα δυο χρόνια μου έμαθαν πολλά και ήταν σημαντική εμπειρία για εμένα. Εφόσον το λέει η καρδιά σου δεν κοιτάς κάτι άλλο. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η δημοσιότητα, το να σε σταματά ο κόσμος και να σε αναγνωρίζει. Προφανώς έφυγα στο peak μου, όπου μου μιλούσαν στον δρόμο».

Για τη σχέση που είχε με τον Χοσουέ στην Ισπανία και τον χωρισμό της, εξομολογήθηκε: «Είχα μια σχέση όσο ήμουν στην Ισπανία. Με τον Χοσουέ χωριστήκαμε πολύ άσχημα. Δεν είχαμε τσακωθεί, δεν είχε γίνει κάτι. Η σχολή που φοιτούσα χρεοκόπησε και έκλεισε. Μου είχε μείνει ένας χρόνος για να πάρω το πτυχίο μου. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμεινα με σταυρωμένα χέρια, γιατί δεν μπορούσα να βγω να ψάξω για άλλη σχολή».

Για τη μητέρα της Μαίρη Μηλιαρέση είπε χαρακτηριστικά: «Τη μαμά μου την ρωτάω πάντα για ό,τι κάνω, άσχετα αν θα την ακούσω στο τέλος»

Όσον αφορά τα σχόλια που άκουσε για την topless φωτογραφία της στο instagram αποκάλυψε: «Όταν πηγαίνω για διακοπές το καλοκαίρι για ελεύθερο camping με τα σκυλιά μου και τους φίλους μου στη φύση, γίνομαι ένα με τη φύση. Δεν θα ντραπώ για το στήθος μου, που είναι σώμα μου και προφανώς θα βγάλω το μαγιό μου και θα κάτσω να λάβω όσο ήλιο μπορώ και να ηρεμήσω».

Δείτε το video!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved