Media

GNTM: Σοκ για τους παίκτες όταν έμαθαν ότι επιστρέφουν συμπαίκτες τους που αποχώρησαν

Gossip-tv Team

GNTM: Οι... καρδιακοί παλμοί ανέβηκαν για τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι μοντέλων όταν είδαν στην τηλεόραση του σπιτιού ότι γίνεται κάστινγκ στο πλατό με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει σε προηγούμενες δοκιμασίες. 

Ενώ όλοι οι ένοικοι του σπιτιού ήταν χαλαροί και ασχολούνταν με διάφορα για να περάσει η ώρα, είδαν πως η τηλεόραση στο σαλόνι ξαφνικά άναψε και άρχισαν να βλέπουν πλάνα από το πλατό.

Η έκπληξή τους ήταν μεγαλύτερη όταν διαπίστωσαν πως εκεί βρίσκονταν παίκτες που είχαν αποχωρήσει σε προηγούμενες δοκιμασίες.

Ο Ηρακλής, η Ίριδα, ο Εμμάνουελ, η Ρασέλ, ο Παναγιώτης, ο Κωνσταντίνος και πολλοί άλλοι πρώην παίκτες στάθηκαν μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί οι οποίοι και τους ανακοίνωσε ότι ο άνθρωπος κλειδί του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στον κόσμο, ο Τζο θα αποφάσιζε ποιοι πρώην παίκτες θα επέστρεφαν στο παιχνίδι για μία δεύτερη ευκαιρία.

Ο Τζο θέλησε να δει πιο καλά κάποιους από τους πρώην παίκτες, ανάμεσά τους η Παρασκευή, ο Ηρακλής, η Ξένια, η Ίριδα, ο Εμμάνουελ και η Ειρήνη.

Δείτε πώς αντέδρασαν οι παίκτες όταν είδαν τους πρώην συμπαίκτες τους στο πλατό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved