Media

Εύα Αντωνοπούλου: Ο γάμος με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ και η δύσκολη καθημερινότητα λόγω covid

Gossip-tv Team

Η Εύα Αντωνοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής DOT και μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του συζύγου της Παναγιώτη Αρκουμανέα, προέδρου του ΕΟΔΥ ο οποίος τους τελευταίους μήνες, μαζί με Τσιόδρα και Χαρδαλιά είναι τα πρόσωπα της επικαιρότητας. 

Η γνωστή δημοσιογράφος η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με συνεχή παρουσία στον τηλεοπτικό χρόνο του ΣΚΑΪ τα τελευταία 13 χρόνια, παραδέχτηκε ότι η καθημερινότητα του ζευγαριού δεν είναι καθόλου εύκολη.

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουμε παραπάνω πράγματα και δεν τα λέμε. Όταν το μαθαίνουμε μας τρώει η γλώσσα μας και το λέμε. Ο Παναγιώτης είναι ικανός -και μου σπάει τα νεύρα νεύρα – επειδή είμαι δημοσιογράφος πολλές φορές να μην μου πει πράγματα επειδή ξέρει ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Ρωτάω αλλά δεν μου λέει» είπε και συνέχισε:

«Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αυτή η κατάσταση μας έχει κουράσει πολύ. Το καλοκαίρι δεν πήγαμε ούτε μια μέρα διακοπές. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το καλοκαίρι. Κάθε μέρα γυρνούσε στο σπίτι και μου έλεγε “ωχ, τόσα κρούσματα”. Δεν θα ήθελα να πάω μόνη μου. Και αυτό γιατί ο Παναγιώτης για δύο χρόνια που εγώ δούλευα τα Σαββατοκύριακα έμεινε Αθήνα μαζί μου. Στα δύσκολα στέκεσαι στον άνθρωπό σου».

Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο όταν γυρίζουμε σπίτι να αλλάξουμε κουβέντα. Θα μάθεις την ημέρα του συντρόφου σου. Το κινητό του είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, οι έκτακτες αποστολές δεν έχουν σταματήσει, έχει πολύ μεγάλο άγχος ειδικά για τους μεγαλύτερους. Έχω πει ότι θα πετάξω το κινητό του από το μπαλκόνι αλλά δεν το έκανα».

Η ίδια μίλησε και για τον τρόπο που της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της καθώς αποκάλυψε: «Την τελευταία δεκαετία ξεκίνησα να γυμνάζομαι και αυτό αποδίδει στην υγεία μου. Με ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου. Και τα ρούχα. Ο Παναγιώτης σε αντίθεση με μένα δεν είναι καθόλου καταναλωτικός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved