Media

J2US: Την... πάτησε η Σταυροπούλου ξανά μετά τον Τριαντάφυλλο! Πώς αποκάλεσε τον Βρεττό;

Gossip-tv Team

J2US: Φέτος είναι... δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για τη Βίκυ Σταυροπούλου αφού μετά το περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο στις αρχές της σεζόν, ήρθε ένα δεύτερο μπέρδεμά της για να τη φέρει ξανά σε δύσκολη θέση. 

Η Βίκυ Σταυροπούλου στο αποψινό σόου πήρε τον λόγο για να κρίνει την εμφάνιση του Ηλία Βρεττού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μιλώντας λοιπόν και αφού είπε πως της άρεσε η εμφάνιση, κάποια στιγμή απευθυνόμενη στον Ηλία Βρεττό τον αποκάλεσε... Τάσο, καθώς λίγο πριν μιλούσαν για τον Τάσο Ξιαρχό και την υπέροχη χορογραφία που είχε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Έλα όμως που η Βίκυ Σταυροπούλου ένιωσε σαν να ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί καθώς δεν ξεχνάει το πόσο άσχημα ένιωσε όταν ο Τριαντάφυλλος είχε θυμώσει μαζί της επειδή τον είχε αποκαλέσει σε ένα από τα πρώτα live... Γαρύφαλλο και όχι Τριαντάφυλλο.

"Ελπίζω να μην το πληρώσω και αυτό" είπε με αφέλεια και λίγο αγχωμένη η Βίκυ Σταυροπούλου όμως ο Ηλίας Βρεττός έσπευσε να την καθησυχάσει λέγοντάς της πως ο ίδιος δεν παρεξηγείται!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved