Media

J2US: Η Μπακοδήμου είχε τάξει στον Τρύφωνα 10άρι και έγινε ο... χαμός όταν τού το έδωσε!

Gossip-tv Team

J2US: Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Τρύφωνας Σαμαράς παρακαλούσε τη Μαρία Μπακοδήμου όταν συναντιόντουσαν στο πλατό του Style Me Up να του χαρίσει ένα 10άρι. Και καταλαβαίνετε τι έγινε όταν τού το έδωσε!

Απόψε ο Τρύφωνας Σαμαράς και η παρτενέρ του Έφη Σαρρή τραγούδησαν στη σκηνή του Just the Two of Us το "Σουλτάνα η Φωφώ" και η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγαν και πολύ καλά.

Μάλιστα, οι δυο τους δέχτηκαν σκληρή κριτική από την επιτροπή με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή και την Δέσποινα Βανδή να δίνουν στο ζευγάρι μόλις έξι βαθμούς.

Όμως η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την... ανατροπή και χάρισε στο ζευγάρι... δέκα! Η παρουσιάστρια, βέβαια, δεν έκρυψε όλο αυτό το παρασκήνιο που είχε προηγηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Τρύφωνα καθώς όπως αποκάλυψε όλη την προηγούμενη εβδομάδα την παρακαλούσε να του χαρίσει ένα δεκάρι. Και επειδή εκείνη τού το είχε τάξει, τελικά... του το έδωσε!

Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν το ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου! Ο Τρύφωνας και η Έφη χοροπηδούσαν από χαρά και το ίδιο και ο Κοκλώνης που δεν πίστευε στα αφτιά του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό εκείνη την ώρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved