Media

Ανατροπή στο Makeover του ΣΚΑΪ! Ποια παίρνει τη θέση της Χριστοπούλου;

Gossip-tv Team

Μετά την επιβεβαίωση προ ημερών της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα είναι στην παρουσίαση του Makeover που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ αποκαλύφθηκε και ποια παρουσιάστρια παίρνει τη θέση της. 

Την είδηση ότι δεν θα είναι τελικά στην παρουσίαση η Έλενα Χριστοπούλου την είχε επιβεβαιώσει προ ημερών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα της δικής της εκπομπής Pop Up: «Από την πιο έγκυρη πηγή, την Έλενα Χριστοπούλου.

Είναι αλήθεια, δεν θα είναι στο Makeover. Οι σχέσεις είναι πολύ καλές με το κανάλι, δεν έχει να κάνει με το αν τσακώθηκε η ίδια. Είναι κοινή απόφαση. Το concept της αρέσει, αλλά η Έλενα έχει πάρα πολλές δουλειές που εσείς δεν τις βλέπετε, αλλά εμείς τις ξέρουμε. Είναι θέμα υποχρεώσεων, προσωπικής ζωής και του σταθμού που θέλει ίσως ένα άλλο πρόσωπο. Τα βρήκαν και δεν θα προχωρήσουν μαζί».

Σήμερα, στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποκαλύφθηκε ποια θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του μεγαλεπήβολου πρότζεκτ του καναλιού του Φαλήρου. Πρόκειται για τη Δούκισσα Νομικού που όπως ακούστηκε στην εκπομπή, έχει ήδη κλείσει τη συμφωνία. Χαρακτηριστικά ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής του Open:

«Μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει σε καθημερινό πρόγραμμα, είναι κάτι στο στοιχείο της, καθώς είναι πάνω στην ομορφιά και τη μόδα. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν, ότι έχει κλειδώσει. Είναι οριστική η συμφωνία!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα ακούστηκαν στο ρεπορτάζ της εκπομπής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved