Media

GNTM: Ξεσπάθωσε η Παρασκευή: «Ο Ηρακλής για μένα είναι ο καλύτερος ψεύτης»

Gossip-tv Team

GNTM: Οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονες, ειδικά από τότε που μπήκαν τέσσερις παλιότεροι παίκτες ξανά μέσα στο παιχνίδι. 

Ανάμεσά τους και η Παρασκευή η οποία έχει επιστρέψει δυναμικά και έτοιμη να καταφέρει τον στόχο της και να φτάσει στον τελικό.

Και όχι μόνο είναι αποφασισμένη αλλά έχει αρχίσει να βγάζει και... νύχια απέναντι στους συμπαίκτες της, έχοντας βάλει στον στόχο της ειδικά τη Μαριαγάπη, τον Ηρακλή και τον Αιμιλιάνο.

«Πολλά παιδιά από εδώ μέσα είναι αλλιώς μπροστά στις κάμερες και αλλιώς πίσω… Η Μαριαγάπη που στην αρχή κάναμε πολύ παρέα, την είχα εμπιστευτεί ξαφνικά άλλαξε απέναντί μου. Είναι άλλη μπροστά στις κάμερες και άλλη πίσω. Ο Ηρακλής για μένα είναι ο καλύτερος ψεύτης, το λέει και ο ίδιος.

Τι να πω για τον Αιμιλιάνο; Που και αυτός είναι το ίδιο; Μπροστά στις κάμερες είναι το campaign και πίσω είναι ο καθένας για τον εαυτό του. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει» είπε στις κάμερες η Παρασκευή για τους συμπαίκτες της, μην καταφέρνοντας να κρύψει την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά τους.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε η Παρασκευή on camera:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved