Media

Τραγουδίστρια τού έκανε φάρσα και ο Μουτσινάς τσαντίστηκε που δεν την αναγνώρισε!

Gossip-tv Team

Μία απίθανη φάρσα δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στη σημερινή του εκπομπή Καλό μεσημεράκι, αφήνοντας τον παρουσιαστή με το στόμα... ανοιχτό!

Ο παρουσιαστής όπως κάθε μέρα είπε να λύσει τα... ερωτικά του τηλεοπτικού κοινού και ζήτησε να του πάρουν τηλέφωνο την... κολλητούλα για να μιλήσει μαζί της ζωντανά και να συζητήσουν το πρόβλημά της.

Όπως του έλεγε εκείνη στο μήνυμά της, πριν την πρώτη καραντίνα είχε πάει στη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας διακοπές με τον σύντροφό της αλλά κατάλαβε σε εκείνο το ταξίδι ότι εκείνος είχε και άλλη γυναίκα στη ζωή του. Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό την πολιορκεί και δεν ήξερε τι να κάνει και γι' αυτό ζήτησε τις συμβουλές του Νίκου Μουτσινά.

Όταν λοιπόν μίλησαν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής Καλό μεσημεράκι, εκείνη του μιλούσε μισά ελληνικά και μισά αγγλικά, όμως ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχε πάρει καν είδηση ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν μία πολύ γνωστή νεαρή τραγουδίστρια.

Όταν μάλιστα εκείνη του είπε ένα στίχο από επιτυχία της και μάλιστα τραγουδιστά, εκείνος κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για τη Ζόζεφιν και μάλιστα έδειξε να τσαντίζεται που δεν την είχε καταλάβει τόση ώρα που μιλούσαν. Δείτε την απίθανη φάρσα της Ζόζεφιν αλλά και την αντίδραση του παρουσιαστή στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved