Media

Δωροθέα Μερκούρη: Θύμα Τούρκων χάκερ - Τι δήλωσε στο Πρωινό

Gossip-tv Team

Τούρκοι χάκαραν τον Instagram λογαριασμό της Δωροθέας Μερκούρη. Τι δήλωσε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Πρωινό;

Τούρκοι χάκερς κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στο instagram, το whats app, το email και όλα τα προσωπικά της στοιχεία, όπως υπογράμμισε η Δωροθέα Μερκούρη.

«Είχα τρομάξει. Είχα φοβηθεί πολύ. Ο Δημήτρης (Μοθωναίος) με βοήθησε πολύ και μου είπε θα κάνουμε πλάκα. Το πρόβλημα είναι ότι μου χάκαραν και το whats app και το email μου. Τα πάντα.» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Βρήκα τον καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα γιατί ήμουν πολύ τυχερή. Προσευχόμουν και έλεγα «Θεέ μου βοήθησέ με να τελειώσει αυτή η ιστορία γρήγορα». Αισθανόμουν ότι κάποιος με παρακολουθεί μέσα στο σπίτι μου. Ήταν κανονική επίθεση. Δύο ώρες προσπαθούσα μόνη αλλά μετά σήκωσα τα χέρια ψηλά. Πήρα τηλέφωνο στη διαφημιστική που δουλεύω και μου έστειλαν έναν εξαιρετικό τεχνικό. Μέσα στη νύχτα μου ήρθε ένα email που μου έλεγε ότι θα μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου στο instagram και να πατήσω ένα οκ. Αυτό ήταν το λάθος μου. Δεν κατάλαβα ότι το email αυτό ήταν από τον χάκερ.

Αυτός είναι ο καινούριος πόλεμος. Δεν μας έφτανε ο κορονοϊός, έχουμε και τον ηλεκτρονικό πόλεμο...»!

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved