Media

GNTM: Η δοκιμασία και το ξεκαθάρισμα του Ηρακλή: «Καλές οι φιλίες αλλά ένας νικάει»

Gossip-tv Team

GNTM: Φτάνοντας σιγά σιγά στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν για τους επτά παίκτες που έχουν απομείνει. 

Τα επτά επίδοξα Greece's Next Top Models που έχουν απομείνει, σήμερα κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μία ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία η οποία ναι μεν ενθουσίασε τους παίκτες, όμως συγχρόνως τούς προβλημάτισε καθώς θα πρέπει να επικεντρωθούν ακόμα πιο επισταμένα στον στόχο τους για να... επιβιώσουν.

Μάλιστα, ο Ηρακλής την ώρα που μοίραζε το disadvantage το είπε... ξεκάθαρα πως πλέον δεν υπάρχουν φιλίες μέσα στο παιχνίδι καθώς μόνο ένας θα νικήσει. Δείτε το βίντεο με όσα είπε.

Η μαγευτική και μοναδική Ελαφόνησος έγινε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η φωτογράφηση για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, εμπνεύστηκε από την ταινία “Mad Max”.

Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν ως συμμορία της ερήμου, που ψάχνει για καύσιμα και πρώτες ύλες.

Κανείς δε έλειψε από τη λήψη, καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» περιβαλλόταν κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Μηχανές, αναβάτες, το αυτοκίνητο, το styling, αλλά και η πανέμορφη παραλία του Σίμου, συνέθεσαν τη δυστοπική ατμόσφαιρα και έβαλαν τα παιδιά πιο εύκολα στο ρόλο του σκληροτράχηλου αρχηγού.

Δείτε το βίντεο με λεπτομέρειες για την αποψινή δοκιμασία παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved