Media

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Το είδαμε και αυτό! Ο Άγγελος φιλάει παθιασμένα στο στόμα τη Βουλίτσα!

Gossip-tv Team

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τελικά, οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς που για όγδοη χρονιά μας κρατούν συντροφιά τηλεοπτικά, έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. 

Γιατί μπορεί τόσα χρόνια η τηλεοπτική Βουλίτσα, κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου να... ψήνει το ψάρι στα χείλια του Μηνά της, όμως όταν σβήνουν τα φώτα άλλον... κοιτάει!

Ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) που και αυτός δεν περνάει λίγα από τη Βέλη του (Μαρία Χάνου), είναι η νέα... κατάκτηση της Βουλίτσας, ή τουλάχιστον αυτό αποκαλύφθηκε από ένα απολαυστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο instagram.

Δημιουργός του η Καίτη Κίτσο (ή αν προτιμάτε, η Κλέλια Ρένεση) η οποία κατέγραψε χαλαρές στιγμές των πρωταγωνιστών την ώρα ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου.

Σε αυτό, η ηθοποιός ζητάει να της τραγουδήσουν ένα παιδικό τραγούδι όμως ο Άγγελος και η Βουλίτσα προτιμούν να... φιληθούν παθιασμένα μπροστά στην κάμερα.

Καταλαβαίνετε πώς περνούν οι πρωταγωνιστές της σειράς στα διαλείμματα της σειράς που έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved