Media

J2US: H ultra sexy εμφάνιση της Βαλαβάνη ως Παπαρίζου και η επικοινωνία τους! Τι είπαν;

Gossip-tv Team

J2US: Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για να τραγουδήσει με τον Ηλία Βρεττό το Number 1 με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την πρώτη θέση το 2005 στη Eurovision, ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακή. 

Μάλιστα, ήταν τόσο... πιστό αντίγραφο της Παπαρίζου η Ευρυδίκη επί σκηνής, που η Δέσποινα Βανδή της είπε λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής της ότι σοκαρίστηκε με την τόση ομοιότητά τους.

Η Ευρυδίκη πραγματικά πολύ όμορφη, σαγήνευσε με την εμφάνισή της και όπως της είπαν και οι κριτές ήταν πολύ καλύτερη και ερμηνευτικά σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια πάντως, με φόρεμα που θύμιζε πολύ εκείνο της Έλενας στη Eurovision και μαλλιά που επίσης θύμιζαν την Παπαρίζου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Μαρία Μπακοδήμου, πάντως, σημείωσε πως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να την συγκρίνει με την τεράστια ερμηνευτική δεινότητα της Έλενας Παπαρίζου όμως είπε πως η Ευρυδίκη ήταν πολύ καλύτερη από τις άλλες φορές που την έχει δει στη σκηνή του Just the Two of us.

Μάλιστα, όλοι οι κριτές χάρισαν στο ζευγάρι 32 βαθμούς.

Η Ευρυδίκη επίσης αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Έλενα Παπαρίζου η οποία της είπε ότι τόσο το ρούχο της όσο και η γενικότερη εμφάνισή της επί σκηνής ήταν σούπερ.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved