Media

Αγγελική: Δείτε αποκλειστικά τη σκηνή με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Μιχάλη που θα σας συγκινήσει!

Gossip-tv Team

Αγγελική: Ραγδαίες εξελίξεις και καταιγιστικά γεγονότα συμβαίνουν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha

Μία απόπειρα αυτοκτονίας, μία απόφαση δικαστηρίου και η είσοδος ενός νέου προσώπου φέρνουν ανατροπές στην οικογένεια των Αργυρών, τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Ο Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) είχε μια συνάντηση με τη Τζένη (Νάντια Μπουλέ), στη διάρκεια της οποίας του είπε ότι η Αγγελική (Μαίρη Μηνά) είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο (Γιώργος Χρυσοστόμου). Από εκείνο το σημείο και μετά έβαλε μέσα του την αμφιβολία.

Σε επιβεβαίωση αυτών βλέπει την Αγγελική σε μια τρυφερή στιγμή με τον Στέφανο και τη ρωτάει ευθέως αν είναι ερωτευμένη με το Στέφανο.

Η Αγγελική δεν του δίνει μια ξεκάθαρα αρνητική απάντηση και η σύγκρουσή τους επαναφέρει έναν παλιό δαίμονα του Μιχάλη. Πίνει στην ταβέρνα και εκεί πάνω σηκώνεται και χορεύει.

Εκείνο το βράδυ, όταν επιστρέφει σπίτι μεθυσμένος, έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του…

Όταν βλέπουν οι γονείς του ότι έχει πιει έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν, πριν από 17 χρόνια, τότε που είχε εξαφανιστεί η Μαργαρίτα. Αφού όλες του οι προσπάθειες για να τη βρει απέτυχαν, είχε βρει παρηγοριά στο ποτό, από το οποίο έκανε αγώνα για να απεξαρτηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved