Media

GNTM: Ξαφνιάστηκε ο Καράβας με αυτό που άκουσε από την Παρασκευή!

Gossip-tv Team

GNTM: Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει η Παρασκευή μόλις φύγει από το GNTM 3 ξάφνιασε τον Γιώργο Καράβα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/12), μια ανάσα πριν τον τελικό, ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκε τα μοντέλα στο σπίτι για να συνομιλήσει μαζί τους και να μάθει ποιες είναι οι στιγμές που τους έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό τους.

Όταν η Παρασκευή Κερασιώτη, ανέφερε τι είναι αυτό που θέλει να κάνει μόλις φύγει από το GNTM, ξάφνιασε τον Γιώργο Καράβα.

«Ο πιο δύσκολος αποχαιρετισμός για μένα ήταν όταν έφυγα εγώ. Δεν στεναχωρήθηκα για κανέναν άλλον, στεναχωρήθηκα που έφυγα εγώ και έφυγα τη συγκεκριμένη φάση. Πριν αποχωρήσω δεν το πίστευα ότι μπορώ να φτάσω εδώ, μόλις ξανά επέστρεψα όμως το πίστευα πάρα πολύ. Ήθελα να είμαι το μοναδικό κορίτσι που θα παραμείνει το σπίτι. Τα κατάφερα. Λόγω της καταγωγής μου δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω αυτό και όταν μπήκα στο σπίτι ήμουν πολύ χαρούμενη. Εγώ το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω όταν βγω από το σπίτι και δεν θέλω να χάσω καθόλου χρόνο είναι κατευθείαν να μάθω αγγλικά. Πιστεύω αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ, θέλω να το κάνω, να μάθω γρήγορα και να κάνω πράγματα», είπε η Παρασκευή.

Ο Γιώργος Καράβας τότε της απάντησε:


«Δεν περίμενα να ακούσω αυτή την απάντηση να είμαι ειλικρινής αλλά μου δείχνει ότι το θέλεις πάρα πολύ κι αυτό με χαροποιεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved