Media

GNTM: Η εξομολόγηση του Καράβα και οι λάθος επιλογές: «Θα ήθελα να έχω σπουδάσει κάτι…»

Gossip-tv Team

GNTM: Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/12), μια ανάσα πριν τον τελικό, ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκε τα μοντέλα στο σπίτι για να συνομιλήσει μαζί τους και να μάθει ποιες είναι οι στιγμές που τους έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό τους.

Διαγωνιζόμενοι και coach στόλισαν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του GNTM και μοιράστηκαν μεταξύ τους μερικές ιστορίες.

Αρχικά τα μοντέλα μίλησαν για τις εμπειρίες τους μέσα στον διαγωνισμό και απάντησαν σε κάποιες ερωτήσεις του Γιώργου Καράβα.

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει με την σειρά του για την προσωπική του ζωή και να κάνει μια εξομολόγηση.

«Εννοείται ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Η μόνη επιλογή που θα ήθελα να έχω αλλάξει είναι να έχω σπουδάσει κάτι σημαντικό. Βέβαια είναι διαφορετικό πράγμα η Ακαδημαική μόρφωση και η μόρφωση της ζωής. Όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Μέχρι τώρα είμαι πανευτυχής. Ζώντας στην Ελλάδα είχα να αντιμετωπίσω ότι η δουλειά μου δεν έχει μέλλον. Πέρασα δύσκολα. Έπαιρνα κάποιες επιβεβαιώσεις από συνεργασίες που έκανα. Όπως το 2011 η συνεργασία με την Hermes και εκεί εξιλεώθηκα μέσα μου, για μένα αυτό ήταν αρχή της ζωής μου επαγγελματικά. Από αυτό το επάγγελμα ζω την οικογένεια μου είναι πολύ σημαντικό αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Δέιτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved