Media

GNTM τελικός: Οι μισοί από τους παίκτες στο πλατό! Τα μέτρα προστασίας και ποιοι τα κατάφεραν;

Gossip-tv Team

GNTM τελικός: Στον μεγάλο αποψινό τελικό, δεν βρέθηκαν στο πλατό όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό ριάλιτι μοντέλων καθώς λόγω covid έπρεπε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για ασφάλεια των συμμετεχόντων. 

Αν και συνηθίζεται σε κάθε τελικό και ειδικά στο τελευταίο πλατό να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι μοντέλων φέτος, λόγω covid δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο.

Έτσι, οι άνθρωποι της παραγωγής αποφάσισαν να ρίξουν... το μπαλάκι στους τρεις φιναλίστ οι οποίοι με τη σειρά τους θα επέλεγαν δύο από τους πρώην συμπαίκτες τους που θα ήθελαν να έχουν κοντά τους για να τους σταθούν σε αυτές τις σημαντικές στιγμές τους.

Έτσι, στο πλατό βρέθηκαν ο Παναγιώτης ο τυροκόμος, ο Τσεντολίνι, η Λία, ο Αιμιλιάνο, ο Εμάνουελ, ο Δήμος, ο Έντουαρντ και ο Σήφης.

Όλοι τους δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την παρουσία τους εκεί, εκτός βέβαια από τον Αιμιλιάνο ο οποίος ως ο τελευταίος που έφυγε πριν τον τελικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ενώ τόνισε πως στενοχωριέται που δεν κατάφερε να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει στη Μαριαγάπη να βρεθούν στον τελικό.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη των πρώην παικτών στο πλατό του ριάλιτι μοντέλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved