Media

GNTM τελικός: Aποκάλυψη Μπράτη για την απουσία του: «Ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα»

Gossip-tv Team

GNTM τελικός: Ο Άγγελος Μπράτης στο τελευταίο πλατό για το φετινό ριάλιτι μοντέλων δεν έδωσε το παρών και έσπευσε αμέσως να εξηγήσει το γιατί. 

Ο λόγος είχε να κάνει καθαρά με την πανδημία καθώς όπως αποκάλυψε, είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και παρόλο που όλα τα τεστ που είχε κάνει έχουν βγει αρνητικά, προτίμησε να μην πιέσει καταστάσεις.

Όπως τόνισε, δεν ήθελε να αγχώσει κανέναν από τους παρευρισκόμενους σε περίπτωση που έχουν μεγάλο φόβο για μετάδοση του κορονοϊού και έτσι αναγκαστικά θα παρακολουθούσε τη διαδικασία του πρώτου μέρους του τελικού μέσα από τη γιγαντοοθόνη.

Η Βίκυ Καγιά από την πλευρά της τόνισε πως τους λείπει πολύ ο γνωστός σχεδιαστής που δεν μπορεί να είναι στο πλευρό τους όμως τόνισε πως όλα θα πάνε καλά και πως θα μπορέσει να τελέσει τα καθήκοντά του έστω και έτσι.

Φυσικά, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τους φιναλίστ, τονίζοντας πως και οι τρεις ήταν άψογοι και απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως δεν βρίσκονται τυχαία στον τελικό.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για τον λόγο που αναγκάστηκε να απουσιάζει από το πλατό του τελικού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved