Media

Ήδη στον «αέρα» του Star το τρέιλερ για τον επόμενο κύκλο του GNTM!

Gossip-tv Team

GNTM: Και όμως! Το Star δεν το σκέφτηκε καθόλου! Θα δούμε και του χρόνου νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων αφού κυκλοφόρησε, πριν καν την ανάδειξη του φετινού νικητή, το νέο τρέιλερ!

Αυτό ουσιαστικά είναι ένα παζλ από τις καλύτερες στιγμές των παικτών στο φετινό GNTM ενώ ακούγονται και ατάκες κάποιων από τους παίκτες.

Η προβολή του νέου τρέιλερ πριν καν ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού, δείχνει τις προθέσεις του καναλιού για την τηλεοπτική σεζόν το ερχόμενο φθινόπωρο μιας και τη σεζόν που ξεκινάει το πρώτο μισό της χρονιάς, δηλαδή σε λίγες εβδομάδες, θα έχουμε τη χαρά να δούμε σε νέες περιπέτειες τους πρωταγωνιστές του πέμπτου κύκλου του MasterChef.

Μάλιστα, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv έχει ήδη κυκλοφορήσει το νέο τρέιλερ και για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής που σύντομα θα δούμε στους δέκτες μας.

Φαίνεται πως οι ιθύνοντες του Star έχουν χτυπήσει... φλέβα χρυσού με τα συγκεκριμένα τηλεοπτικά πρότζεκτ καθώς και τα δύο φέρνουν μεγάλη τηλεθέαση και αντίστοιχα έσοδα στο κανάλι.
Δείτε το νέο τρέιλερ του GNTM για την επόμενη σεζόν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved