Media

GNTM: Πώς σχολίασαν οι κριτές το αποτέλεσμα του τελικού στους «Κου Κου»;

Gossip-tv Team

Μία ημέρα μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, οι τρεις από τους τέσσερις κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς σχολίασαν τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης ήταν καλεσμένοι «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για όλα!

«Το άξιζε ο Ηρακλής. Από την ψηφοφορία δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό, αλλά δεν περίμενα και το ίδιο. Δηλαδή άλλη ματιά έχουμε εμείς, άλλη ματιά έχει το κοινό. Αλλά αυτό είναι και το ωραίο! Έχουμε και εμείς αγωνία για να δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Εγώ είμαι αυστηρή αλλά δεν το θεωρώ κακό γιατί όταν είσαι ειλικρινής τα παιδιά γουστάρουν την αυστηρότητα. O κόσμος πλέον έχει άποψη και μου αρέσει που έχουμε εκπαιδεύσει το κοινό», πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Με τη σειρά του, ο Άγγελος Μπράτης θέλησε να κάνει μία διευκρίνηση για τη φράση που είπε στον τελικό ότι η ομορφιά θα νικήσει:
«Εννοούσα η ομορφιά γενικότερα και όχι η εξωτερική ομορφιά. Γιατί κάποιοι έγραψαν ότι γιατί το είπα αυτό και ότι προωθώ την εξωτερική ομορφιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved