Media

J2US: Η on air πρόταση του Κοκλώνη στον Μικρούτσικο για συνεργασία και η αποκάλυψη

Gossip-tv Team

J2US: Δεν έφτανε η έκπληξη που είδαμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες του, δεν έφτανε και η συγκίνηση όταν η Σοφία Βόσσου έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή, ήρθε και μία πρόταση για να εκτοξεύσει το ενδιαφέρον μας στα ύψη. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απόψε ήταν καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο σόου και πραγματικά έδωσε μία τελείως διαφορετική νότα στη βραδιά.

Αρχικά ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες του από το παρελθόν και στη συνέχεια, δακρύζοντας καθώς άκουσε σε τηλεφωνική επικοινωνία, τη Σοφία Βόσσου, ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, να του μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια.

Στο μεταξύ όμως, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να κάνει ακόμα μία έκπληξη στον Ανδρέα κάνοντάς του στον αέρα του σόου ανοιχτά πρόταση συνεργασίας. "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ που σε επανέφερε στα τηλεοπτικά πράγματα για να είσαι απόψε εδώ" είπε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ αμέσως μετά είπε πως ως παραγωγός μιλώντας, θέλει στο πλευρό του τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Και όταν ο Ανδρέας του είπε πως ενώ τα έχει κάνει όλα στην τηλεόραση όσα χρόνια είχε αυτή τη μακρά καριέρα στη μικρή οθόνη, ποτέ δεν του είχε γίνει on air πρόταση επαγγελματική.

Οι δύο άντρες δεν έκρυψαν τη συμπάθεια που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας δεν δεσμεύτηκε για τίποτα απέναντι στον Νίκο Κοκλώνη, το πιθανότερο είναι πως θα δούμε τον Μικρούτσικο στο πλευρό του παραγωγού σε σπουδαία τηλεοπτικά πρότζεκτς.

Δείτε όλα όσα είπαν οι δύο άντρες στο παραπάνω βίντεο, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved