Media

Η ατάκα «φωτιά» της Ηλιάνας στην Καγιά: «Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο»

Gossip-tv Team

Λάδι στη φωτιά φαίνεται πως ρίχνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά μετά και τις τελευταίες δηλώσεις της για την άλλοτε συνεργάτιδά της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια του Pop Up έγραψε το... νέο επεισόδιο αυτής της κόντρας όταν της ζητήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά όταν η τελευταία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε πριν από λίγες ημέρες.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Πραγματικά δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ποτέ από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και coach η Έλενα, της αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι συνέβη στο τέλος, δεν ξέρω…

Δεν με πήρε τηλέφωνο η Ηλιάνα, μόνο της έστειλα χαιρετίσματα και καλή αρχή κάποια στιγμή με την αδερφή της, που την πέτυχα έξω και σε ένα στόρι μου είχε στείλει ένα φιλάκι και της έστειλα καλή αρχή, σου εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά τι παραπάνω; Ότι στα social media πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου; Εγώ είμαι πιο πολύ του προσωπικού. Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην εκπομπή.»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη σειρά, ερωτώμενη για τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά είπε χαρακτηριστικά:

«Τις είδα τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο Ευτυχείτε. Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο. Και αυτό που φτάνει είναι η αλήθεια. Και εδώ τελειώνει και αυτός ο κύκλος και κλείνει. Δε νιώθω τίποτα. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και έχω προχωρήσει παρακάτω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved