Media

J2US: Βαλαβάνη-Βρεττός: Η απογοήτευση για την αποχώρηση και το καβγαδάκι Ευρυδίκης-Βασάλου!

Gossip-tv Team

J2US: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Ηλίας Βρεττός μίλησαν για την αποχώρησή τους χθες το βράδυ από το Just the Two of us και μίλησαν γι' αυτό. 

Η πρώτη ατάκα της Ευρυδίκης είχε για... στόχο τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο τον οποίο... έδωσε στεγνά στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα καθώς όπως είπε η πρώτη του κουβέντα όταν την είδε δεν είχε να κάνει με την αποχώρησή της από το λαμπερό σόου αλλά με το πόσο δυνατά είχε τη μουσική στο αυτοκίνητο την ώρα που πάρκαρε στο σπίτι τους.

Η στιχομυθία του ζευγαριού έκανε τους πάντες να γελάσουν καθώς γίνονταν μάρτυρες ενός ερωτικού καβγά ανάμεσά τους, χωρίς όμως προεκτάσεις.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Βρεττός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κριτική που δέχτηκαν από την επιτροπή όμως δεν θέλησε ούτε να επεκταθεί ούτε να δείξει την ενόχλησή του.

Βαλαβάνη και Βρεττός πάντως, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την όλη πορεία τους στο παιχνίδι και τόνισαν ότι ανυπομονούν να έρθουν τα εορταστικά σόου των επόμενων ημερών για να απολαύσουν αυτές τις όμορφες στιγμές με όλα τα παιδιά από το Just the two of us και φυσικά θα είναι παρόντες στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του φετινού νικητή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved