Media

My Style Rocks: Αρετή Λις: Η νίκη στο παιχνίδι και τα μελλοντικά σχέδια!

Gossip-tv Team

My Style Rocks: H Αρετή Λις είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας και κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο των 30.000 ευρώ!

Η νικήτρια του My Style Rocks βρέθηκε καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την νίκη της, τα μελλοντικά της όνειρα και σχέδια αλλά και για την κόντρα της με την Τζένη.

Η Αρετίς Λις είπε συγκεκριμένα: «Είχα μείνει παγωτό. Η καρδιά μου είχε βγει έξω από το σώμα μου και πηγαινοερχόταν στο πλατό. Είναι ένα παιχνίδι και είναι όλα ανατροπή. Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται. Είχα την εντύπωση ότι μπορεί να βγει ο Μηνάς. Απλά έλεγα ότι αξίζω να είμαι νικήτρια. Το έλεγα μέσα μου, έκανα 8 μήνες προσπάθεια. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά θέλει καθημερινή προσπάθεια για να είσαι καλός. Με βοήθησε πολύ η μαμά μου, όσο ήμουν στο παιχνίδι.».

«Λόγω πίεσης την χαρακτήρισα διπρόσωπη, τώρα είμαστε ΟΚ» είπε για την συμπαίκτρια της Τζένη.

Όσο για τα όνειρα και τα επαγγελματικά σχέδια που ετοιμάζει δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το όνειρο μου είναι να ασχοληθώ με τα ρούχα και με τη μόδα. Τώρα κάνω κάτι projects με τη μετεπώληση κάποιων δικών μου ρούχων. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει καλό styling και χωρίς ακριβά ρούχα. Είναι και θέμα προσωπικότητας το style».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την συνέντευξή της στο Love It.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved