Media

Big Brother: Η αποκάλυψη! Αυτή είναι η σχέση της Σοφίας Δανέζη με τον Κεχαγιά μετά το ριάλιτι

Gossip-tv Team

H Σοφία Δανέζη, η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, love it, ανέφερε ποια είναι η σχέση της μετά το ριάλιτι με τον Δημήτρη Κεχαγιά!

Η Σοφία είπε αρχικά: «Είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας, αλλά είμαι ο εαυτός μου δεν άλλαξα μέσα στο παιχνίδι. Το ότι είμαι έντονος χαρακτήρας δεν σημαίνει ότι φωνάζω συνέχεια στη ζωή μου. Υπήρχε ένταση μέσα στο παιχνίδι, είμαι ένα ήρεμος άνθρωπος δεν φωνάζω συνέχεια. Σε κάποιες καταστάσεις πρέπει να φωνάζω».

Όσο για τον Δημήτρη Κεχαγιά, είπε: «Στην περίπτωση την δική μου με τον Δημήτρη, να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε μέσα στο παιχνίδι και τον στήριξα και εγώ. Ήμασταν ομάδα, είμαστε δύο παιδιά που ουσιαστικά ταιριάζουμε. Οι απόψεις μας όλα». Και υπογράμμισε «Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα στο παιχνίδι. Τα λέγαμε όλα και δεν κάναμε κουτσομπολιά. Με τον Δημήτρη μιλάμε κάθε μέρα, βλεπόμαστε κάθε μέρα και με στηρίζει ακόμη. Ο Δημήτρης συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που με στήριζε μέσα στο παιχνίδι αλλά και έξω».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved