Media

J2US τελικός: Αποκλειστικό: Οι πρώτες δηλώσεις των νικητών στο gossip-tv.gr

J2US τελικός: Μετά από μία φαντασμαγορική βραδιά που τα είχε όλα, οι δύο μεγάλοι νικητές, η Ζόζεφιν και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησαν με ενθουσιασμό για τη μεγάλη τους νίκη και μας συγκίνησαν!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι αρχικά στο σόου δεν έδειχνε να έχει χημεία, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο ηθοποιός λίγο αφότου τού απονεμήθηκε το τρόπαιο για τη μεγάλη νίκη του στον δεύτερο κύκλο του λαμπερού σόου του Open.

Όμως, στην πορεία, ο Νάσος και η Ζοζεφίν κατάφεραν να έρθουν κοντά, να βάλουν κοινό στόχο, να δουν από την ίδια ακριβώς οπτική γωνία το σόου και τελικά να νικήσουν.

Όπως τόνισαν αρκετές φορές και οι κριτές, ο Νάσος ήταν από τους παίκτες που είχε τεράστια εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι και γι' αυτό τη μεγάλη βραδιά του τελικού χθες, απέδειξε το τεράστιο ταλέντο του.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές του ζευγαριού μέσα στο παιχνίδι ήταν όταν χθες το βράδυ, τη βραδιά του τελικού του Just the two of us, τραγούδησαν μοναδικά το The phantom of the opera, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Οι δύο μεγάλοι νικητές, τρισευτυχισμένοι για τη νίκη τους, μίλησαν λίγο μετά το τέλος του σόου στο gossip-tv αποκλειστικά, αποκαλύπτοντας όλο τον δρόμο προς την κορυφή αλλά και ποια είναι η γεύση που τους αφήνει όλη αυτή η εμπειρία.

Η Ζοζεφίν μάλιστα συγκινήθηκε όταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, είπε στην κάμερα του gossip-tv πως το τρόπαιο είναι το δεύτερο για εκείνον καθώς το πρώτο είναι η σχέση που απέκτησε μαζί της μέσα από τη συνεργασία τους.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα αποκάλυψαν οι δύο μεγάλοι νικητές μετά το τέλος του σόου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved