Media

Ο Ευθύμης Ζησάκης πάει για γάμο! Τι αποκάλυψε για τα σχέδια με τη σύντροφό του

Gossip-tv Team

Ο Ευθύμης Ζησάκης έχει πάρει οριστικά απόφαση πως ο μοναδικός στόχος του για το άμεσο μέλλον είναι η δημιουργία οικογένειας με τη σύντροφό του, Χρύσα Παπαλελούδη

«Πλέον είμαι πολύ πειθαρχημένος, δεν μπορώ χωρίς πρόγραμμα... Ξεκίνησα να κάνω ενδοσκόπηση όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να τα καταφέρνω μόνος μου. Με ένα ατίθασο θράσος και πάθος που είχα δεν μπορούσα να καταφέρω τα πάντα. Ήμουν πάντα ένας ακροατής, δεν έλεγα τα προβλήματά μου, τι με στενοχωρεί. Μόνο άκουγα και έκανα των ειδήμονα, αλλά εγώ δεν ήξερα τι να κάνω για τον εαυτό μου. Με την ενδοσκόπηση έμαθα να μοιράζομαι και έτσι το πρόβλημα γινόταν λύση».

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές του σε επαγγελματικό επίπεδο ο ίδιος τόνισε: «Δοκίμασα πράγματα, δεν με έβρισκα σε κάποια και δεν ήμουν έτοιμος για άλλα. Κάποια πράγματα που ήρθαν δεν ήμουν έτοιμος να τα κάνω, δεν είναι όλα η χαρά του πράγματος, χρειάζονται και μια προετοιμασία και μια μελέτη. Δεν ήμουν έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, να κάνω μια εκπομπή. Τώρα είναι άλλη η άποψή μου... Έχω κάνει πολλά από αυτά που ονειρευόμουν. Έκλεισε όμως η λύσσα της επιθυμίας, να γνωρίζω πράγματα. Έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω. Ξέρω ακριβώς το επάγγελμά μου και να προκύψει μια εκπομπή ξέρω ότι με μελέτη μπορώ να την πάω εκεί που θέλω», επεσήμανε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

O ηθοποιός και παρουσιαστής επίσης αποκάλυψε πως ο κυριότερος στόχος του είναι να αποκτήσει οικογένεια με τη σύντροφό του:

«Στόχος είναι μια ωραία οικογένεια, η οποία δεν ανταλλάσσεται με τίποτα. Είμαι κοντά σε αυτόν τον στόχο μου. Το παν είναι ο άνθρωπος, αν τον βρεις τότε μπορείς να κάνεις όλα τα ταξίδια σε οποιοδήποτε προορισμό. Έχει βρεθεί ο άνθρωπος αυτός... Δεν φεύγω από τον στόχο μου, ούτε για χρήματα, ούτε για την προβολή, ούτε τίποτα. Δεν θα πήγαινα στο YFSF γιατί θα έπρεπε να επικεντρωθώ εκεί, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητά μου. Τώρα έχω κάτι στα σκαριά, είμαι στα γραπτά αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, γιατί δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα συμβεί».

Ο Ευθύμης Ζησάκης επίσης σχολίασε και την παρουσία της Κατερίνας Ζαρίφη στο J2US μιας και υπήρξαν ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο στο ραδιόφωνο: «Την είδα στο θέατρο στη “Σκούπα”. Η Κατερίνα έχει ένα έμφυτο ταλέντο και είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Ότι κάνει το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι τον εξαιρετικό φωτεινό χαρακτήρα της. Καλά έκανε και πήγε στο Just. Εγώ δεν θα πήγαινε, δεν το κατακρίνω, απλά έχω μπει σε μια τελική ευθεία που έχω δεχτεί ότι δεν θα κάνω τίποτα που θα με βγάλει από τον στόχο μου, ο οποίος είναι ανεκτίμητος. Δεν εξαρτάται από την επιτυχία ή την αποτυχία. Δεν θα επιλέξω πρόταση με πολλά λεφτά, έχω επιλέξει να στερούμε στη ζωή μου, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις αυτό που πραγματικά θες».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved