Media

Σάκης Τανιμανίδης: Παρουσιαστής στη «Φάρμα» - Έτσι «έφαγε στη στροφή» τον Αρναούτογλου

Gossip-tv Team

Από το Survivor στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης! Ο παρουσιαστής μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα, πήρε την απόφαση να μην φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και να μην παρουσιάσει το Survivor και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Λιανός!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, ο Σάκης Τανιμανίδης δέχθηκε πολλές προτάσεις και… αποφάσισε να παρουσιάσει την Φάρμα στον ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροοπούλου είπε: «Χτύπησε αμέσως το τηλέφωνό του, μόλις ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι δε θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor. Και δεν είναι η μόνη πρόταση που δέχτηκε. Δεν θα ταξιδέψει μακριά, γιατί το παιχνίδι θα γυριστεί στη Μαλακάσα, οπότε δεν θα χρειαστεί να αφήσει πίσω του τη Χριστίνα Μπόμπα και θα μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου είχε προτάσεις και από άλλα δύο κανάλια, και από κανάλια που δεν περιμένει κανείς να ακούσει. Θα ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα. Μένουν τα διαδικαστικά…».

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει τη Φάρμα στο παρελθόν με επιτυχία, δεν δέχτηκε σχετική πρόταση από τον ΑΝΤ1 και ο σταθμός θέλει να τον αξιοποιήσει σε άλλo project, εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζει ήδη το 2night show!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved