Media

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η πρόταση για το Survivor και η επική απάντησή του

Gossip-tv Team

O Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στο Πρωινό για την πρόταση που είχε για το Survivor 4 και αποκάλυψε το μυστικό της καλής ερωτικής ζωής!

Ο ηθοποιός, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια ακολουθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν χρειάζεται λεφτά για να βγεις στη βροχή να χορέψεις. Χρειάζεται να εκτιμήσεις τα απλά πράγματα και τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου»!

Και τόνισε: «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού τότε τον βλέπεις μόνο σαν αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν» είπε εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πράξη να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.

«Από αγάπη κανείς δεν έπαθε overdose. Δοκιμάστε το και θα δείτε τι θα γεννηθεί. Αυτό που ακούγεται εύκολο δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο δύσκολο είναι. Ας αφήσουμε τις οθόνες για λίγο».

Όσο για την πρόταση για το Survivor που απέρριψε, υπογράμμισε: «Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved