Media

8 Λέξεις: Δείτε πρώτοι εικόνες από το αποψινό επεισόδιο! Ο Οδυσσέας είναι τρομοκρατημένος!

Gossip-tv Team

8 Λέξεις: Καταιγιστικές και απόψε οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά... Διαβάστε την υπόθεση και δείτε πρώτοι πλάνα από το αποψινό επεισόδιο. 

Η βλάβη στο οπτικό νεύρο ανησυχεί τον οφθαλμίατρο του Οδυσσέα κι έτσι τον στέλνει να κάνει περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις.

Η Ναυσικά ρωτάει την Νόνα αν είχε κανείς στην οικογένειά της ιστορικό με πρόβλημα στα μάτια, με σκοπό να αποκλείσει την κληρονομικότητα. Παράλληλα, ο Μάρκος την πιέζει να στείλουν τον Οδυσσέα στο εξωτερικό, αλλά η Ναυσικά είναι αρνητική. Η Βικτώρια επιστρέφει από το Λονδίνο κι αυτή τη φορά ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως η επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας που θα της κάνει, θα είναι κι η τελευταία αφού προτιμά να χωρίσει παρά να την ανεχτεί. Ο Φρίξος, άθελά του, κάνει την Έλλη να πιστέψει πως θέλει να παντρευτούν, αλλά δεν ξέρει πως να το πάρει πίσω.

Ο Μιχαήλ πιέζει τον Μιλτιάδη να εμφανιστεί στην εκπομπή του Σίμου. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποκαρδιώσουν ακόμα περισσότερο τον Οδυσσέα…

Ο οφθαλμίατρος ενημερώνει τον Οδυσσέα για τις ειδικευμένες εξετάσεις που πρέπει να κάνει και η Ναυσικά τού συμπαραστέκεται σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Έλλη φέρνει ρούχα στο σπίτι και κάνει άνω κάτω την ντουλάπα του Φρίξου. Όπως είναι επόμενο, ο ψυχαναγκαστικός σουβλατζής τής κάνει τεράστια σκηνή. Η αγωνία τρώει τον Οδυσσέα και κάνει σενάρια ότι η Ναυσικά τού κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μιλτιάδης συμφωνεί να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του Καρατζά και ο Έκτορας το λέει στον Αιμίλιο. Λίγο αργότερα όμως, ο Άκης μαθαίνει για τη μήνυση που του έκανε ο Μάρκος και ανοίγει εκ νέου πόλεμο με το κόμμα της Αναγέννησης. Η Ελισάβετ κάνει πρόταση συγκατοίκησης στον Αιμίλιο και μένει άναυδη με την απάντησή του.

Η Εύα λαμβάνει ανησυχητικά νέα από την κλινική της Ρωξάνης στο Λονδίνο. Παράλληλα, η Αποστολία λέει κάτι στον Άκη που τον συγκινεί αφάνταστα. Η Ναυσικά συναντιέται μόνη της με τον οφθαλμίατρο του Οδυσσέα κι αυτός της λέει ότι φοβάται για τα χειρότερα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved