Media

MasterChef: Έτσι η Κατερίνα Λένη «άδειασε» on air τη Μαριάννα Πουλμέντη - Απίστευτες ατάκες!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Λένη τα έχωσε στην Μαριάννα Πουλμεντή που ήταν μαζί στο MasterChef!

Mε αφορμή τα όσα είπε η Μαριάννα για τα ειδύλλια του MasterChef σε συνέντευξη στην εκπομπή, Ευτυχείτε, και δεν τα έδειξε η κάμερα, η Κατερίνα Λένη την στόλισε κανονικότατα!

Η Μαριάννα Πουλμεντή είπε: «Δεν είχα κάποιο ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι. Κάποιοι είχαν. Είχα ακούσει κι εγώ κάτι από το πλυσταριό. Κοιμόμασταν και σε κουκέτες, εντάξει, ήταν όλα πολύ γνωστά. Και στα μπαλκόνια… Την είχα δει τυχαία μια φορά. Την έβγαλα, όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά δεν μου άρεσε. Δεν μπορώ να πω αν μαγειρεύει καλά ή όχι, δεν ξέρω. Αυτό που μου αρέσει στην Κατερίνα τουλάχιστον, είναι ότι της αρέσει η παραδοσιακή κουζίνα. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά με συγκινεί το γεγονός πως προσπαθεί να δείξει πράγματα που της έχει μάθει και η γιαγιά της».

Μετά τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Λένη απάντησε: «Αναρωτιέμαι, πώς μπορείς να βγαίνεις, ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός, και να λες ακόμα κάποια πράγματα για άλλο κόσμο. Επειδή ήμασταν στο ίδιο σπίτι, να μην τα λέει αυτά γιατί δεν είναι για να της βάλεις φωτοστέφανο. Κι εκείνη δεν ήταν ήσυχη. Δεν θέλω να εκθέσω άλλα άτομα. Δεν ξέρω αν αναφέρεται στον εαυτό της ή αναφέρεται σε κάποιον άλλον. Είχε και αυτή ένα φλερτ. Αυτοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους καλό είναι να μη βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις…Εγώ τουλάχιστον, όταν μαγειρεύω δεν γλείφω τα χέρια μου και μετά πασπατεύω το φαγητό που θα φας εσύ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved