Media

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κονδυλάτος και τα έβαλε με την Ταραμπάνκο

Gossip-tv Team

Survivor: O Περικλής Κονδυλάτος είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, γι' αυτό και ξέσπασε on camera σε κλάματα. 

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων ο οποίος έχει αποδειχτεί πολύ καλός στα αγωνίσματα στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του όταν χρειάστηκε να μιλήσει για την απρόσμενη αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη η οποία ήταν υποψήφια με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τη Σοφία από τους Μαχητές.

Ο Περικλής είχε έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό και όπως ο ίδιος είπε είχε την ίδια λογική με εκείνον σε κάθε κίνησή της, γεγονός που του άρεσε πολύ. Η αποχώρησή της λοιπόν τού στοίχισε πολύ συναισθηματικά και δεν κατάφερε να συγκρατηθεί.

Δεν κατάφερε όμως να συγκρατηθεί και όταν χρειάστηκε να σχολιάσει την προηγούμενη ψηφοφορία κατά την οποία η Αγγελική είχε τις περισσότερες ψήφους, έριξε ευθείες βολές εναντίον της Κάτια Ταραμπάνκο. Τη θεωρεί ουσιαστική υπεύθυνη για την αποχώρηση της φίλης του, σχολιάζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Κάτια είπε ότι την ψήφισε καθαρά αγωνιστικά και πως επειδή είναι γυναίκα τής έδινε την ψήφο της προς αποχώρηση. Αυτή η δήλωση της Κάτια έκανε έξαλλο τον Περικλή ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο που είχε σκεφτεί.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο ξεκίνημα του αποψινού επεισοδίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved