Media

Survivor: «Μαλλιά κουβάρια» οι Μαχητές! Καβγάς άνευ προηγουμένου! (video)

Gossip-tv Team

Survivor: Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας των Μαχητών είναι ιδιαίτερα τεταμένη καθώς οι καβγάδες μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν! 

Η ομάδα έχει διχαστεί με τον Κόρομι, τον Παπαδόπουλο και τον Ασημακόπουλο να τα έχουν βάλει με τον James, τη Ρουμελιώτη, τον Νίκο και τη Μαριπόζα.

Η αρχή έγινε με τον Κόρομι ο οποίος εκνευρίστηκε όταν είδε ότι ο Νίκος πέταξε φαγητό την ίδια ώρα που εκείνος φέρνει συνεχώς φαγητό, ψαρεύοντας για να φάει η ομάδα. "Εμένα με εκνευρίζει η τεμπελιά και η αχαριστία" είπε ο Κόρο ο οποίος ευθέως την είπε στον Νίκο ο οποίος φανερά ενοχλημένος, κατηγόρησε τον συμπαίκτη του ότι μονίμως καυχιέται για τις ψαριές παρ' όλο που κανένας δεν έχει απαιτήσει από εκείνον κάτι.

Η συνέχεια όμως δόθηκε αργότερα ανάμεσα στον Κώστα και τον James αλλά και τη Μαριπόζα αφού οι τελευταίοι δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν διπρόσωπο καθώς άλλη συμπεριφορά έχει στην καλύβα και άλλη μπροστά στον Λιανό και την ομάδα των Διασήμων.

Το αποτέλεσμα ήταν οι καβγάδες να πάρουν φωτιά και η ομάδα να χωρίζεται ουσιαστικά σε δύο στρατόπεδα, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσει σε ό,τι αφορά τη συνέχιση του παιχνιδιού.

Μάλιστα, στο τέλος του καβγά οι Μαχητές αποφάσισαν να μοιράσουν τις προμήθειες και ό,τι άλλο θα μπορούσαν προκειμένου να μην έχουν επαφή μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με το πώς ξεκίνησαν όλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved