Media

Survivor: Χριστοπούλου: Το τηλεφώνημα της Κάτιας λίγο πριν της πάρουν το κινητό!

Gossip-tv Team

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και σχολίασε μεταξύ άλλων το ριάλιτι επιβίωση.

Η δημοφιλής κριτής και manager μοντέλων αποκάλυψε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως μίλησε με βίντεο κλήση από τον Άγιο Δομίνικο με την Κάτια Ταραμπάνκο, λίγο πριν της πάρει το κινητό η παραγωγή του Survivor.

H Έλενα Χριστοπούλου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Η Κάτια ήταν πάρα πολύ αδύνατη όταν μπήκε στο παιχνίδι και παραμένει πολύ αδύνατη. Με την Κάτια είχαμε μιλήσει τελευταία ημέρα, με πήρε βίντεο κλήση πριν τους πάρουν τα κινητά. Της είχα στείλει ένα μήνυμα “καλή επιτυχία” επειδή διάβασα ότι θα πάει. Κατά καιρούς έχουμε σχέση με μηνύματα, θέλω να ξέρω ότι πηγαίνει καλά και την συμπαθώ ιδιαίτερα όπως κι όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το GNTM όσο ήμουν εγώ.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ήταν από τις τελευταίες κλήσεις που έκανε, ήταν ήδη πολύ αδύνατη και ταλαιπωρημένη από την άλλη εκπομπή που έκανε “Τους θαλασσόλυκους”… Ήμουν σίγουρη ότι θα πάει καλά γιατί η Κάτια και στο GNTM ήταν ένα κορίτσι που ήταν μόνο του, έκανε τη γιόγκα του, με πολλή αυτοσυγκράτηση, δεν έδινε χώρο στους άλλους ανθρώπους να επέμβουν. Είναι ένα μοναχικό άτομο.».

Δείτε το παραπάνω video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved