Media

Άγριες Μέλισσες: Έκοψε μακριά μαλλιά και μούσια για τον ρόλο του στη σειρά! Αγνώριστος!

Gossip-tv Team

 Άγριες Μέλισσες: Ακόμα θυμάται τη μέρα που μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έκοψε τα μακριά μαλλιά του και τα πυκνά μούσια του προκειμένου να πάρει τον ρόλο στη σειρά. 

Ο λόγος για τον Τάσο Σωτηράκη ή αν προτιμάτε τον τηλεοπτικό Λάζαρο Γκούμα, τον διευθυντή των φυλακών όπου ήταν έγκλειστη η Λενιώ.

Ο ηθοποιός μάλιστα, στην καθημερινότητά του μοιάζει πράγματι με ροκ σταρ. «Εδώ που είμαστε είμαι ο ροκ σταρ. Στο πλατό γίνομαι ο Λάζαρος Γκούμας, ο διευθυντής των φυλακών» είπε στην εκπομπή στη Φωλιά των Κου κου και συνέχισε για την απόφασή του να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του προκειμένου να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο στην επιτυχημένη σειρά:

«Άλλαξα την εμφάνισή μου για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες. Τα μαλλιά μου και τα μούσια μου ήταν μακριά».

Και συνέχισε: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση η αλλαγή στην εμφάνισή μου, αλλά είμαστε ηθοποιοί και προσαρμοζόμαστε... Ένας δημόσιος υπάλληλος τη δεκαετία του ’60 δεν θα μπορούσε να έχει κοτσίδα. Θυμάμαι ακόμα τη μέρα που κουρεύτηκα. Ήταν ριζική αλλαγή, είχα μακριά μαλλιά 12 χρόνια».

Δείτε πώς ήταν πριν τις Άγριες Μέλισσες και πώς είναι στην καθημερινότητά του μετά την αλλαγή στην εμφάνισή του:

Έχει ακούσει πολλά για τον

ρόλο του και την κακία με την οποία φέρθηκαν στη Λενιώ, και μάλιστα όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός: «Με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουμε ακούσει τον εξάψαλμο από τον κόσμο για τους ρόλους μας στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά στο δρόμο με καλύπτει η μάσκα».

Θυμήθηκε ακόμα ένα περιστατικό το οποίο και μοιράστηκε μαζί μας: «Στις διακοπές ήρθε μια κυρία και μου είπε: «Αμάν, τι σου έκανε; Το χέρι λίγο σου έπιασε και τη βάλατε στην απομόνωση».

Ο ίδιος απέφυγε να δώσει το οποιοδήποτε σπόιλερ για τη σειρά, όσο και αν πιέστηκε: «Δεν ξέρω αν οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν, δεν έχω ακούσει τίποτα».

Τέλος, μίλησε για τη φιλία που τον συνδέει με τον τηλεοπτικό Βόσκαρη: «Με τον Μπισμπίκη είμαστε φίλοι και συνεργάτες χρόνια. Έτυχε στο ξεκίνημά μας να βρεθούμε στο πλευρό της Άννας Συνοδινού το 2004».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved