Media

Survivor: Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε! Οι Διάσημοι κάνουν προσευχές για να βρουν φαγητό!

Gossip-tv Team

Survivor: Με τόσες απανωτές ήττες τόσο σε αγωνίσματα ασυλίας όσο και σε αγωνίσματα με έπαθλο κάποιο γεύμα, οι Διάσημοι άρχισαν να κάνουν... προσευχές! 

Και όχι σε όποιον και όποιον αλλά στον... Θεό Survivor που θα ήθελαν πολύ να τους ευεργετήσει και να τους προσφέρει με τη... μεγαλοψυχία του φρούτα, λαχανικά, κινόα... Κάτι τέλος πάντων για να φάνε.

Την αρχή την έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος γονάτισε μπροστά από την αφίσα με το logo του Survivor 4 και άρχισε να προσεύχεται.

Τον ακολούθησε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος γονάτισε κοντά του και άρχισε και εκείνος να ζητάει ό,τι ήταν δυνατόν για να μπορέσει ο ίδιος και η ομάδα του να φάνε για να πάρουν λίγο τα πάνω τους και να ανακτήσουν δυνάμεις.

Περνώντας από δίπλα τους, η Κάτια Ταραμπάνκο ευχήθηκε και εκείνη να της φέρει ο... Θεός σοκολάτα που τόσο της έχει λείψει στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε τα... ανεκδιήγητα πλάνα που είδαμε στην παραλία των Διασήμων στο παραπάνω βίντεο, οι οποίοι προφανώς έχουν πλέον φτάσει στα όριά τους σε ό,τι έχει να κάνει με την έλλειψη φαγητού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved