Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης βγήκε από το... κοστούμι του: «Δεν αντέχω άλλο»

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης... εξερράγη και βγήκε από τα ρούχα του! Τι συνέβη;

Ο γνωστός παρουσιαστής δύο μέρες τώρα εμφανιζόταν στην εκπομπή του με κοστούμι.

Και εντάξει, είπε στην πρεμιέρα να είναι... επίσημος, έκανε υπομονή και κατά τη χθεσινή εκπομπή, όμως σήμερα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος βγήκε από το κοστούμι του.

«Δεν αντέχω άλλο» αναφώνησε ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος φυσικά και διάβασε όλα τα σχόλια των χρηστών για τη χθεσινή εκπομπή.

Και ένα από αυτά τα σχόλια είχε να κάνει και με τις στυλιστικές επιλογές της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα που από... χούλιγκαν του παρελθόντος έγιναν... κουστουμάτοι.

Ο Αντώνης λοιπόν σήμερα, παρά το γεγονός ότι οι συνεργάτες του διατήρησαν το... αυστηρό κοστούμι, φόρεσε φούτερ και σκουφάκι, δηλώνοντας αποφασισμένος να συνεχίσει να εμφανίζεται στην εκπομπή του όπως νιώθει πιο άνετα και όχι με ένα κοστούμι που έτσι και αλλιώς δεν είναι επιλογή του ούτε στην καθημερινότητά του.

Φυσικά, η αλλαγή αυτή αμέσως άρχισε να συζητιέται στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες να δηλώνουν τη... στήριξή τους στον παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την απόφασή του να αλλάξει λουκ και να επιστρέψει σε αυτό που τον γνωρίζαμε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved